VI HAR STÄNGT FÖR TILLFÄLLET.

ÅTERKOMMER MED MER INFORMATION INOM KORT!

INTRODUKTIONSKURS

En introduktionskurs i luftakrobatik för dig HELT utan erfarenhet. 

Luftakrobatik är en jätterolig träningsform som kan anpassas till alla nivåer, även dig helt utan träningsbakgrund. Känner du att du inte har hittat någon typ av träning som lockar dig så kanske det är för tråkigt? Luftakrobatik är väldigt roligt!

 

Vi är en liten grupp som alla kommer från olika bakgrunder, där vi möts en stund för ett gemensamt nytt intresse.

Vi hejar på varandra samtidigt som vi får ett riktigt bra träningspass. Både för kroppen och för hjärnan. 


Få saker tvingar in dig i total närvaro såsom luftakrobatik gör. Det var det som fick mig, Nina, ägare av AERY, att fastna för denna fantastiska träningsform. Efter många år av gym-ångest där jag aldrig fick in någon rutin och en känsla av att "jag måste träna". Till en känsla av att jag bara vill tillbaka till studion hela tiden. Det var som dag och natt! Det är en känsla jag hoppas kunna sprida till så många som möjligt!


På introduktionskursen går vi igenom allt från grunden, med nogranna beskrivningar och ett genomtänkt upplägg som utgår ifrån dig som aldrig har testat någon liknande typ av träning förut.

 Du kommer att bli både vigare och starkare samtidigt som du har kul. Du kommer säkerligen att klara av mer än vad du tror och få den där härliga känslan av att imponera på dig själv. Du kanske till och med kommer att komma över vissa rädslor som till exempel att hänga upp och ner eller höjdrädsla, allt medans du blir påhejad av dina nya aerial-vänner. Känslan vi vill åt på dessa klasser är att ni får en helhetsupplevelse. All styrka och kroppskontroll kommer som en bonus på köpet!


Tidigare erfarenhet:

- Ingen tidigare erfarenhet krävs